Tiedotus Tiedotus

Suomen taiteen tarina - Ateneumin kiertävä kokoelma -tiedotuskuvat (Huom! kuvanumerot: 011- 019). Ateneumin kuvien lataaminen sosiaalisen median palveluihin on kiellettyä!
Kaunista kauhua -tiedotuskuva (008-010).

Taiteilijan matkassa -tiedotuskuvat (001-006).

Pikkukuvat ovat sumeilta mutta varsinainen tiedotuskuva on painokelpoinen. Kuvatiedostot tallennetaan omalle tietokoneelle seuraavasti:
Napsauta taideteoksen kuvan tekijä- ja nimitiedot sisältävää riviä. Odota kuvan latautumista. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta valikosta "Tallenna kohde levylle". Kuvat ovat jpg- tai png-pakattuja tiedostoja. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Kuopion taidemuseon kuva-arkistoon (puh. 044 7182 641).

HUOM!

Kuvat on tarkoitettu tiedotusvälineiden käyttöön Kuopion taidemuseon näyttelyä koskevien artikkeleiden yhteydessä. Mikäli kuvia halutaan käyttää muuhun tarkoitukseen lupa on kysyttävä Kuopion taidemuseolta ja tekijäoikeudenhaltijalta. Kuvan käyttäjä joutuu itse vastaamaan mahdollisista tekijänoikeuksiin liittyvistä korvauksista. Kuvaa käytettäessä kuvatiedot on ilmoitettava alla annetussa muodossa. Kuvien rajausta ja tekstin painamista kuvien päälle pitää välttää. Jos yksityiskohtakuvaa kuitenkin käytetään, tämä on mainittava kuvatekstissä.

KUVATIEDOT (tekijä, teoksen nimi, vuosiluku, mahdollinen kokoelma/ omistaja, kuvaaja) on ILMOITETTAVA kuvankäytön yhteydessä!

Tiedotus, kuvat Tiedotus, kuvat

019 Suomen taiteen tarina. Essi Renvall, Martti Matias Calonius, 1952