Lainattava aineisto Lainattava aineistoKuva kuljettaa kaupunkiin -matkalaukku


KUOPION TAIDEMUSEON LAINATTAVA AINEISTO


Voi ihme!
Kahdeksan kehystettyä (60x80 cm) sirkusjulistetta 1800- ja 1900-luvun vaihteesta  taikuri Solmu Mäkelän kansainvälisestä sirkusjuliste-kokoelmasta. Värikäs näyttelykooste vie katsojan kiehtovaan maailmaan ihmettelemään taikatemppuja, akrobatiaa, anatomista vahakabinettia yms. Sopii erityisesti päiväkodeille  ja alakoululaisille.

Metsä-taidelaatikko
Laatikkoon on koottu metsään liittyviä taideteoksia (7 kpl) ja erilaisia aistimateriaaleja, mm. käpyjä, höyheniä, kuivattuja marjoja, lintujen laulua. Kooste antaa mahdollisuuden vuorovaikutteiseen keskustelu-, muistelu- ja taidetapahtumaan metsäisissä tunnelmissa. Teokset eivät edellytä ripustusta. Sopii ryhmätyöskentelyyn päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa laitosympäristöissä. Vanerisen laatikon koko: korkeus 35 cm x leveys 65 cm x syvyys 65 cm.

Matkalaukut
Vanhoissa matkalaukuissa sisältökokonaisuuksia, jotka suunniteltu moniaistiseen ja vuorovaikutteiseen taidekokemukseen ja ryhmätyöskentelyyn. Sopivat erilaisiin laitos- ja oppimisympäristöihin. Helppoja kuljettaa, ei tarvitse ripustaa.

  • Kuva kuljettaa kaupunkiin
    Aineistoa muuttuvan kaupunkiympäristön tarkasteluun ja muisteluun. 25 kuvaa Kuopio-aiheisista taideteoksista, pienoisveistoksia, musiikkia. Toimii virikeaineistona erityisesti palvelutaloissa, myös taide- ja kulttuurikasvatuksen tarpeisiin.
     
  • Polkasta balettiin
    Tanssiaiheinen matkalaukku, jonka sisältö vie lavatansseista ballerinojen maailmaan, diskotanssia unohtamatta. 16 taideteoskuvaa, niihin liittyvää musiikkia, erilaisia tanssikenkiä, silkkihuiveja, yms. Ohjeita varjoteatterin toteuttamiseen.

Värisalkut

  • punainen, keltainen, sininen, lila ja valkoinen
  • Jokaisessa salkussa yksi sen väriteemaan valittu kehystetty taideteoskuva sekä välineitä musiikki-  ja tanssi-ilmaisuun. Salkut lainattavissa myös yksittäin. Vanerisalkun koko on 60x80x10 cm.

LAINAUSKÄYTÄNTÖ

Pohjois-Savon alueella:

Lainausmaksu 35 € (sis. alv) / max. 1 kk + 20 € lisäkuukausi
HUOM. Lainausmaksu ei koske alueen päiväkoteja, oppilaitoksia, palvelukeskuksia yms.
Lainaaja vastaa kuljetuksista
Lainaaja vastaa materiaalin turvallisuudesta; aitojen taideteosten tai muuten korvaamattoman materiaalin osalta ilmoitettujen vakuutusarvojen mukaan (vakuuttaminen ei koske Kuopion kaupungin laitoksia)
Näyttelyn ripustus/esittely 60 € / t / henkilö + matkakulut

Pohjois-Savon ulkopuolella:

Lainausmaksu 110 € / 1 kk + 55 € lisäkuukausi
+ kuljetukset ja mahdolliset vakuutukset

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:
Museoassistentti Anna Vepsä, p. 017-182 633, anna.vepsa(at)kuopio.fi